Cadeaubon te krijgen

Voorzijde:

preview
Achterzijde:
preview-1
U kunt cadeaubon afnemen voor de bedragen vanaf:
€ 7,50
€ 10,=
€ 12,50
€ 15,=
€ 17,50
€ 20,=
€ 22,50
€ 25,=
En andere hogere bedragen naar keuze.
Natuurlijk blijven mijn eigen cadeaubonnen ook gewoon bestaan en ze besteld kunnen worden om iemand die u dierbaar is te verrassen met een massage cadeaubon. U betaalt geen verzendkosten bij een minimale cadeaubon bedrag van €25,00 of meer. Onder dit bedrag reken ik €3,95 verzendkosten voor de cadeaubon. Verpakkingskosten zoals briefbusverpakking of pakket verpakking wordt sowieso bij beide gevallen in rekening gebracht. Waarbij de bon onbeschadigd kan blijven en door de brievenbus kan. Of andere meer veiligere verpakking die niet door de brievenbus kan, is ook mogelijk. De verpakkingskosten zullen dan hoger uitpakken, dat hangt af van wat u wenst.
De bon is ook op afspraak af te halen bij mijn praktijk.
Wijzigen voorbehouden.
 U kunt een email sturen naar: infopraktijkverlichting@ziggo.nl of via mijn facebook pagina: www.facebook.com/infopraktijkverlichting bericht achter te laten om te bestellen. Ook mogelijk via messenger bericht te sturen via “praktijk verlichting”. Vermeldt uw naam, adresgegevens en welk gewenst bedrag en voor wie de bon bestemd is wat op de bon moet komen te staan. Ik stuur dan de bestelde bon z.s.m. naar u toe.
De praktijk cadeaubon is 1 jaar geldig na datum afgifte.
Nu ook bij mijn “Praktijk Verlichting” deze cadeau kaart te kunnen inleveren voor diverse massages behandelingen. Leuk om te geven of te ontvangen.
Heb je een vriend, vriendin of familielid of jezelf natuurlijk en wel een relaxte massage kan gebruiken? Ga dan voor de Nationale Sauna & Wellness Cadeau kaart https://www.saunawellnesscadeaukaart.nl Hiermee heeft de ontvanger keuze uit meer dan 80 sauna’s en wellness centra. Wie de kaart ook gebruikt, iedereen zal helemaal ontspannen terugkomen. Wie verras jij?
De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart bestellen. Wanneer je de Nationale Sauna & Wellness Cadeau kaart wilt bestellen kun je kiezen uit verschillende waarden, variërend van € 5,- tot € 150,-. Vervolgens heb je de cadeau kaart binnen een paar simpele stappen besteld en kun jij, of de ontvanger, genieten en ontspannen om nieuwe energie op te doen door te ontstressen en de dagelijkse slommeringen even te vergeten.
Ook is deze massage bon bij mij in te leveren.
Kunt u hem bestellen voor minimale bedrag €20,00 of hoger + € 1,95 administratiekosten.
Op www.massage.nl sta ik geregistreerd met mijn “praktijk verlichting”.