Praktijkregels

Om een goede hygiëne te bereiken en andere belangrijke zaken onder uw aandacht te brengen, vraag ik u de volgende praktijkregels te lezen en in acht te nemen:

 1. Als u eventueel onder behandeling bent bij een reguliere geneeskunde arts en u gebruikt medicatie, vraag dan altijd aan uw behandelend arts of u deze aanvullende behandeling kunt ondergaan. Hiermee kunnen we zien of uw behandelingen en/of  medicatiegebruik goed in balans zijn met elkaar. En houd uw specialist op de hoogte wat u doet zodat die daarop diens behandeling eventueel kan aanpassen of bijsturen. Licht uw arts dus altijd in, voordat u eventueel deze hand- en voetreflexzonetherapie wilt ondergaan.
 2. U bent er zelf verantwoordelijk voor om deze behandeling(en) te ondergaan en u verstrekt mij alle benodigde informatie welke van belang kan zijn. Hierop kan ik de behandeling eventueel aanpassen of weigeren (contra-indicatie). Ik ben nooit ter alle tijde aansprakelijk. Men is altijd zelf verantwoordelijk voor het feit dat men deze behandelingen, afspraken aangaat.
 3. U stelt zich open en eerlijk op aan mij, zodat ik de behandeling op een goede ontspannende manier kan geven. Het is in feite actie en reactie tussen behandelaar en cliënt.
 4. Als u voor de voetenreflexzonetherapie behandeling kiest,  kom dan a.u.b. met gewassen en goed verzorgde voeten.
 5. Het zelfde geldt ook voor de handenreflexzonetherapie behandeling.
 6. Ik wil u graag adviseren om pantoffels mee te nemen, zodat u de schoenen  kunt uitdoen bij de voordeur. Uw voeten blijven zo lekker warm tijdens één van de van soorten van therapie. Is niet verplicht! Ik heb ook plastic overschoenen, die u over uw eigen schoenen kunt doen. Weerhoudt u niet vanwege reden om geen afspraak te maken. Hygiëne staat bij mij hoog in het vandaal.
 7. Handdoeken welke bij hand- en/of voetreflexzonetherapie zijn gebruikt, worden na behandeling in de wasmand gedaan, dus eenmalig gebruikt i.v.m. de hygiëne.
 8. Graag verzoek ik u, om uw mobiele telefoon uit te schakelen tijdens de behandeling.
 9. Roken is verboden.
 10. Gemaakte afspraken zonder aanbiedingen normale tarieven, die onverhoopt niet kunnen doorgaan, a.u.b. minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Bij het niet tijdig of te laat annuleren, of het niet komen opdagen voor een geplande afspraak, ben ik genoodzaakt om de kosten volledig bij u in rekening te brengen met € 2,50 extra administratie kosten bovenop de totaal behandeling rekening. U krijgt dan een factuur van mij thuis gestuurd. U dient deze dan binnen 1 week te betalen.
 11. Bij eventuele lopende aanbiedingen met kortingen geldt een andere voorwaarde, dat de vooraf geplande afspraken worden nagekomen. Deze behandelingen met kortingen kunnen niet geannuleerd worden. Worden deze behandelingen met kortingen niet nageleefd, worden er kosten in rekening gebracht van de vooraf geplande gemaakte afspraken/behandelingen, die niet nagekomen zijn. U kunt dus niet ervan afzien ivm ik uw behandeling reserveer en zodoende geen ander cliënt, dan kan inplannen en als u dan de vooraf geplande afspraken annuleert, zou ik hoge kosten maken. Hoop voor uw begrip. Daarom kan ik deze kortingen aanbieden waar u ook van profiteert.
 12. U kunt bij mij pinnen of contant betalen.
 13. Giften, donaties, sponsoring zijn altijd van harte welkom. Dit kunt u doen door middel van het eventuele gekozen bedrag over te maken op giro:IBAN NL 44 INGB 0688 873634.