Selecteer een pagina

Regels Kortingskaart

kortingskaartje van 5 behandelingen
U kunt er ook voor kiezen als u van plan bent om meerdere behandelingen te willen ondergaan in één jaar, dan kan ik u ook een kortingskaart aanbieden van 5 behandelingen. Deze kaart is dan alleen specifiek geldig voor bepaalde behandeling bijvoorbeeld een voetreflexmassage of een handreflexmassage. De kortingen gelden dan niet voor de extra service en avond- of weekendtarief die ik aanbied en ook niet andere lopende kortingen die eventueel op een flyer staan en in uw bezit heeft. Als u bijvoorbeeld na de kortingsbehandelingen die op een flyer staan meerdere behandelingen zou willen ondergaan, dan kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de kortingskaart.
Bijvoorbeeld: ik heb een korting lopen op de voetreflexmassage . Als de eerste behandeling u bijvoorbeeld goed bevallen is en zou er meerdere willen ondergaan, dan kunt u ervoor kiezen de kortingskaart aan te schaffen waarbij dan 1e behandeling afgevinkt wordt op de kortingskaart..
U betaalt bij de 5 sessies de eerste twee behandelingen volledige tarief exclusief extra service en avond- of weekendtarief.
Bij de 3e behandeling krijgt u 25% korting op de specifieke behandeling exclusief extra service en avond- of weekendtarief.
Bij de 4e behandeling krijgt u 50% korting op de specifieke behandeling exclusief extra service en avond- of weekendtarief.
Bij de 5e behandeling Gratis op de specifieke behandeling exclusief extra service en avond- of weekendtarief.