Wat houdt quatum hypnose in?

Quatum hypnose is zeer krachtige methode om van bepaalde psychische en/of lichamelijke klachten af te komen om snel weer in uw element komen. Quantum hypnose is een vorm van innerlijke reset te maken van irrationele onbewuste gedachtes patronen. Door middel van deze methode wordt u als het ware gereset/her geprogrammeerd.

Quantum hypnose is een vorm waarbij u gewoon bij bent en controle heeft en niet zoals bij van die hypnose shows, dat men in hypnose worden gebracht en allemaal rare dingen gaan doen. Dat is dit absoluut niet.

Quantum hypnose kan in heel veel dingen ingezet worden. Hier paar voorbeelden:

Mensen die in minuten van hun angst verlost raakte, van hoogtevrees, spinnenangst, vliegangst en sociale angsten;

Mensen met zenuwpijnen en chronische pijnen die ermee moesten leren leven en in 1 sessie bevrijd waren van die pijn;

En nog veel meer problemen die je ermee kan tackelen…

Er zijn echt wonderbaarlijke dingen gebeurd met Quantum hypnose. Uiteraard is het geen wondermiddel, maar quantum hypnose heeft de kracht in zich om bij mensen het zelfhelingsproces heel sterk aan te wakkeren. Als dat gebeurt, dan ontstaan er transformaties die de meeste mensen eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>